MITEN TOIMIMME?

VOB Kustannus julkaisee merkityksellisiä muutostarinoita

Julkaisemme VOB digikirjoja. Jos sinulla on valmis teksti kirjaan, osa tekstistä tai vasta idea tekstistä, niin lähesty meitä meilillä. Juttelemme mielellämme kanssasi ja mietimme voisimmeko toimia yhteistyössä. Meille on tärkeää kykysi kirjoittaa selkeää ja hyvin jäsenneltyä tekstiä. Teemme normaalin oikoluvun, mutta emme voi konstruoida uudelleen koko tekstiäsi. Julkaisemme mielellämme monimediateoksia, joihin tulee tekstin lisäksi kuvia ja/tai videoita. Otamme myös ideoita vastaan kokoomateoksista, kuten runokollaaseista, joihin voimme etsiä lisää kirjoittajia mukaan.

Kirjamme ovat digikirjoja ja ne kootaan omalle VOB (Videos on Book) alustallemme. Niitä voi lukea tietokoneen selaimelta sekä mobiililaitteilta. Kirjat myydään yksittäishinnoittelulla ja kirjan ostaja vastaa itse kirjan lukulinkin säilyttämisestä omalla laitteellaan. VOB Kustannus myy kirjoja omassa kirjakaupassaan ja markkinoi niitä aktiivisesti eri somekanavissa.

Tuemme sinua tekemällä sinulle oman web-sivun kirjasi esittelyyn, mikäli haluat niin. Kirjan myynnin edistämiseksi sinun kannattaa tehdä omaa sometusta ja kertoa kirjasta aktiivisesti eteen päin. Jos haluat julkaista salanimellä, rakennat myös somepresenssin sen mukaan.

Kirjan kuvien ja videoiden tekeminen voi olla haastavaa, jos siitä ei ole kokemusta. Voit ostaa meiltä kohtuuhintaisia palveluja kuvien käsittelyyn, videoiden editointiin ym. Videoita voi kuvata ihan puhelimillakin; pääasia on, että ne tukevat sinun kokonaistarinaasi ja tuovat siihen lisää ymmärrystä. Editointivaiheessa videot värikoodataan kaikki tyyliltään samanlaisiksi, jotta niistä saa ammattimaisen vaikutelman.

Julkaisemme pääosin traumatarinoita ja tuemme erityisesti dissosiaatioihäiriöstä kertovia tarinoita. Haluamme julkaista muunkinlaisia muutostarinoita ja erityisesti meitä inspiroi oman tiensä kulkijat ja luovat ihmiset. Lähtökohtana meillä on omakohtaisuus ja näkökulmana on useimmiten eheytyminen sekä oman voiman löytyminen. Kirjan muoto voi olla romaani, tietokirja tai ruonoteos. Julkaisemme myös oppaita, koska VOBin alusta tukee niitä erityisen hyvin. Kuvien, kaavioiden ja videoiden avulla voit luoda kokonaisvaltaisen koulutuspaketin.

Teemme kanssasi aina yksilöllisen sopimuksen. Jaamme osuuden myynnistä tasan kanssasi, mutta korvaamme ensin ylläpito-, oikoluku- ja markkinointikustannukset myynnistä saaduilla tuloilla. Haluamme pitää kirjojen hinnat kohtuullisena, jotta mahdollisimman moni voisi ostaa niitä.

OTA YHTEYS: seijavirva@vob.fi

VOB KUSTANNUS JULKAISEE TRAUMASTOOREJA