SEIJA VIRVA HIRSTIÖ

Olen trauma- ja dissosiaatioyhteisön synnyttäjä ja kehittäjä. Synnytin Viisi naista, sata elämää -kirjaprojektin ja kirjoitin sitä ennen oman Trauma1 -kirjan. Olen ammatiltani visuaalinen suunnittelija ja kuvaaja ja työskentelen videoiden, dokumenttielokuvien sekä web-sivujen parissa. Olen asunut ympäri maailmaa nuoresta asti, ekokylistä suurkaupunkeihin. Inspiroivin ja eniten minuun vaikuttanut paikka on ehdottomasti ollut 80/90-lukujen New York. Luovuus, henkisyys ja oman tien kulkeminen on minulle tärkeää.

Ota yhteyttä:
seijavirva@vob.fi

JUKKA TURUNEN

Perustin VOB Kustannuksen 2016, jotta Viisi naista, sata elämää -teos voitaisiin julkaista sekä printti että digikirjana videoiden kera. Rakensin VOB (Videos on Book) -alustan omaan käyttöömme, jotta voisimme vapaasti julkaista montaa erilaista mediaa sisältäviä kirjoja. Syksyllä 2019 avaamme VOBin uusittuna versiona. Se on nyt uusimman teknologian mukainen web-sovellus, mitä pystyy lukemaan nettiselaimella ja mobiililaitteilla.
Opiskelen intohimoisesti keinoälyn sovelluksien parissa ja toivon voivani työskennellä pääosin tällä saralla. Toimin jatkossa lähinnä VOBin ohjelmoijana ja teknisenä kehittäjänä.

Ota yhteyttä:
jukka.turunen@vob.fi

VOB KUSTANNUS JULKAISEE TRAUMASTOOREJA